Ervaringen van cliënten


Nanc

Lieve Marylene,

wat ben ik je ontzettend dankbaar voor de sessies die ik bij je heb mogen volgen. Het voelde echt alsof ik met een vriendin een gesprek had. Gefrusteerd, boos en verdrietig kwam ik bij je binnen. Dat lijf wat me in de steek laat als grootste boosdoener bestempeld. Een onverwerkt trauma van een verkrachting had ook zo z’n sporen achtergelaten. Door jou sessies heb ik mn ogen geopend en wellicht zelfs m’n lichamelijke klachten geaccepteerd Ik ben zo blij dat een vriendin me op jouw pad bracht. Dank je wel voor je deskundigheid, je lieve woorden, geduld en de tools die je me voor de toekomst gegeven hebt.

Heel veel liefs

Nanc

december 2021
Carina

Na het verlies van mijn zoon 3 jaar geleden, en veel oud zeer van vroeger uit mijn puberteit, heb ik de stap genomen om in gesprek te gaan met Marylene. Zij gaf mij de juiste handvaten, inzichten en vertrouwen om een groot deel van mijn verdriet en boosheid weg te nemen. Heb mij geen moment ongemakkelijk gevoeld, heb geen enkele keer mijn masker op te hoeven zetten en kon met haar praten zonder 'filter'.

Lieve Marylene, dank voor afgelopen jaar. Zonder jou was het niet gelukt om deze nieuwe versie van mezelf te worden.

november 2021
Ellen

Ik durfde niet meer op mijn eigen paard te rijden en als ik het toch deed had ik het gevoel dat er elk moment wat kon gebeuren. Mega onzeker en bijna doodsbang zat ik op het paard. Met de grootste en gekste ideeën wat er allemaal verkeerd kon gaan. 

Ik sta nu in mijn eigen kracht ! 

Ik heb het plezier weer teruggevonden in mijn passie de paardensport en dat is mij mega veel waard! 

Dankjewel ! 

 

oktober 2021
Wil

Ik ken Marylene al van een paar jaar geleden toen zij mij uitstekend heeft geholpen een ernstig trauma te verwerken. Ook nu weer was ik blij dat ik bij haar terecht kon omdat ik behoorlijk uit mijn evenwicht was en bang om in mijn verdriet te verdrinken. Zij heeft me wederom met haar warmte, invoelingsvermogen en deskundigheid geholpen weer grond onder mijn voeten te doen voelen. Ik voel mijn zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde weer groeien. 

Dankjewel Marylene

september 2021
Janine

Marylene heeft mij ontzettend goed geholpen in de tijd dat ik veel te lang in de hoe-te-overleven stand had gestaan en hierdoor mentaal kopje-onder was gegaan. Zij wist samen met mij de knoop waarin ik zat te ontwarren. Ik kreeg inzicht in hoe met name oude ervaringen mij in het heden opbraken en hoe ik deze kan herkennen en ombuigen zodat ik in staat ben zelf mijn leven steeds opnieuw in balans te brengen. 

 
De warmte, het invoelingsvermogen en de integriteit van Marylene waren voor mij essentieel, naast haar professie vanwaaruit zij licht kon werpen op wat voor mij onoplosbaar leek. Ik ben erg dankbaar voor het feit dat ik bij haar terechtgekomen ben. Na de eerste periode waarin zij mij door een crisissituatie heen heeft geholpen, ben ik nog een tijd in een lage frequentie bij haar op consult gekomen. Dit waren voor mij momenten van rust, herinneren en hernemen van wat voor mij echt essentieel is in het leven.
september 2021