Ervaringen van cliënten


T.M.

Op advies van een goede vriendin kwam ik bij Marylene. 

Het was tijd oude trauma's op te ruimen. De aanpak die Marylene voorstelde paste goed bij mij en mijn doel. 

Marylene weet tijdens een sessie goed in te spelen op de behoefte van de cliënt op dat moment en kan daardoor afwijken van de inhoud die ze voor ogen had. 

Ze volgt je goed en zal altijd checken of je OK bent na afloop van een sessie. Ze gaf mij het vertrouwen dat ze me zou volgen en begeleiden maar wist me ook te prikkelen en aan het denken te zetten. 

Terugkijkend op ons traject, zie ik dat ik inmiddels een rustige zelfbewuste persoon ben geworden. ( dit was zeker niet het geval)

Marylene is een vakvrouw die vertrouwen geeft en veiligheid biedt. 

oktober 2020
Lieve

Met veel dankbaarheid kijk ik terug op mijn traject bij Marylene. Het heeft me zoveel gebracht! 

Ik heb traumabehandeling bij Marylene gedaan. Eerder had ik elders al EMDR gevolgd, maar het effect was ontoereikend. Vakkennis en inlevingsvermogen van Marylene zijn ongekend. Ze had meteen door wat er meer nodig was dan EMDR, gaf heldere uitleg en overzicht over wat we zouden kunnen doen. De uitkomst voelt voor mij als een klein wonder: ik voel me weer mezelf, draag mijn verleden maar laat me er niet meer door belemmeren. Dank je wel, je bent een kanjer!

juli 2020
Ineke

Ik ben na veel omwegen bij Marylene terecht gekomen.

Ik ben daar na mijn scheiding terecht gekomen dit ging met veel verdriet gepaard.

Zij heeft mij veel geleerd over mijzelf en over mijn beleving hierin. Ik ben vele sessies later een heel ander en vrolijker persoon geworden. Na een kleine terugval ben ik weer een paar keer geweest . Dit was weer prettig . Nu ben ik er helemaal klaar voor het nieuwe ik mag er zijn.

Dank je wel je bent een fijn warm persoon 

groet 

juli 2020
Esther

Na best wel een zoektocht naar een geschikte therapeut, ben ik enorm blij en dankbaar dat ik doorverwezen werd naar Marylene. Het afgelopen jaar hebben mijn sessies bij haar mij veel gebracht. Marylene is enorm empathisch, scherp van inzicht en wist bij mij een goede balans te vinden tussen hoofd en gevoel. Na elke sessie ging ik weg met het gevoel weer wat beter in verbinding met mijzelf te staan.

Marylene, je bent een prachtig mens. Heel erg bedankt voor je begeleiding in mijn traject!

juli 2020
Marian

Mijn start bij Marylene was een smeekbede! 

Al huilend, ik kan me de intake niet eens meer voor de geest halen, kwam ik in de overlevingsstand haar praktijk letterlijk binnen vallen. Getroffen door een plots doof oor, tinnitus, ptss en burn out was ik mijzelf helemaal kwijt. Marylene heeft mij in de behandelingen daarna mijn vertrouwen in mijzelf terug laten krijgen. EN wat voor mij heel belangrijk was laten inzien wat echt belangrijk is in mijn leven. Ze heeft mij geleerd oude patronen te doorbreken en te leven in het hier en nu.

Wij hebben de therapie afgerond.

Marylene dank voor je deskundigheid, maar vooral voor je mens zijn. Je empathisch vermogen is enorm en was voor mij wat ik zo nodig had. 

 

juni 2020