Ervaringen van cliënten


Ash

Vorig jaar heb ik Marylene benaderd. In 2014 ging mijn leven na een auto ongeluk helemaal op zn kop (letterlijk en figuurlijk). Mijn hele leven veranderde. Mijn identiteit (wie ben ik, waar sta ik voor etc) verdween voor mijn gevoel helemaal, omdat ik door het ongeluk een ander lichaam aan had overgehouden.  Dat resulteerde in vele therapieën en sessies bij o.a. de psycholoog. IK heb PTSS gehad en de gesprekken met de psycholoog waren in het begin erg nuttig. Doch was er na een paar jaar (4 jr na dato incident)ergens  een stukje wat ik met de gesprekken met de psycholoog niet helder c.q. niet op zn plek kon krijgen. Ik besloot nog 1 laatste keer iets te proberen...Ik heb Marylene's praktijk via Google gevonden. Ik was sceptisch maar besloot na de reviews toch een intake te plannen. Wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan!!

Nu bijna 1 jaar verder hebben de gesprekken met Marylene, mij geholpen terug te komen naar mijn kern...mijn eigen IK. Vanaf het begin voelde ik mij op mijn gemak bij haar. Ondanks t feit dat je t uiteindelijk allemaal zelf moet doen, hebben de gesprekken met Marylene mij nog meer handvaten gegeven om aan mijn helingsproces te werken. Hoewel ik nooit meer de oude versie van mezelf zal worden (dat hoeft nu ook niet meer), heb ik middels de gesprekken, een nieuwe versie van mezelf (een nieuwe IK) ontdekt waar ik erg van hou, trots op ben en die ook authentiek is.

Ik kan Marylene van harte aanbevelen aan een ieder die oprecht toe is om aan zichzelf te werken. Succes verzekerd!

Hartelijke groet,

A

 

juli 2019
Claire

Enkele maanden geleden heb ik een enorme drempel genomen: ik heb ingezien dat ik het deze keer niet alleen voor elkaar krijg. Zelf in de GGZ werkende was dit lange tijd een taboe. Ik sta immers altijd aan de andere kant, aan de kant van hulpverlener! Ik help anderen en hoor dus ook mezelf te kunnen helpen.

Maar ik ben ook gewoon mens. De eerste waar ik dit aan vertelde was mijn huisarts. Zij feliciteerde mij ;-) en verwees me door naar Psychoconsult.  Wat ben ik dankbaar voor deze tip!

Van begin af aan voelde ik me veilig en volkomen begrepen door Marylene. Samen zijn we aan een intensief en mooi traject begonnen. Ik heb enorm veel geleerd en veranderd. Ik zou hier pagina's vol kunnen schrijven, maar laat ik het bij mijn eindconclusie houden: Ik voel me bevrijdt. Ik ben meer mezelf dan ooit en vooral gestopt met het afkeuren van wie ik ben en hoe ik leef. Dat geeft me vleugels en heeft zijn uitwerking op alle mogelijke levensgebieden. Wat een top therapeute en mooi mens! Dank vanuit mijn hart! Ik hoop dat nog velen na mij zichzelf dit traject gunnen!    

juni 2019
Merel

Ik ben meer dan tevreden met mijn therapie bij Psychoconsult waar ik voor PTSS werd behandeld.

Marylene is betrokken, respectvol en zeer kundig. Goede uitleg over het proces, ik wist altijd precies waar ik mee bezig was. Prettige praktijkruimte, fijne veilige sfeer. Mijn hersteldoel, wat aan het begin van de behandeling onbereikbaar leek, heb ik volledig kunnen bereiken. Ik geniet weer volop van mijn leven, werk met plezier en voel me meer mezelf dan ooit. Enorm bedankt!

maart 2019
Karlijn

Ik heb mijn leven lang met een angststoornis te kampen gehad. Na diverse behandelingen met weinig resultaat had ik er niet meer veel vertrouwen in om op mijn 58e nog veel te kunnen veranderen. Toen de klachten na het overlijden van mijn man nog vele malen erger werden heb ik me op advies van een vriendin toch aangemeld bij Marylene. Een wereld is voor me opengegaan! In deze therapie met deze betrokken en kundige therapeute zijn we tot op de bodem gekomen. Ik heb me kunnen bevrijden van een grote last. Ben ik nu helemaal angstvrij? Nee. Ik heb geaccepteerd dat dit ook bij mij hoort. De grote overwinning is dat ik mijn angst nu kan hanteren. Ik ben de angst niet meer, ik heb ze. Er is meer rust en veiligheid in mij om vrij te leven. Ik ben meer dan tevreden! Dank je wel, Marylene

januari 2019
Arie

Top traject doorlopen in minder tijd dan verwacht! Ben zeer tevreden over vakkundige duidelijke aanpak, handvatten en effectiviteit. Goede afstemming, gelijkwaardige bejegening en waar nodig confronterend. Precies wat ik nodig had. Aanrader, deze therapeut!

oktober 2018