Ervaringen van cliënten


Sabien

Diep onder de indruk en heel blij met de behandeling bij psychoconsult door Marylene! Tientallen jaren werd mijn leven bepaald, overschaduwt door trauma uit mijn jeugd en later op het werk. Diagnose gekregen: PTSS.

Uiteindelijk na veel omzwervingen in de GGZ doorverwezen naar Marylene. Zo behoedzaam, respectvol en veilig is haar manier van werken. Vakkundig tot in het laatste detail. Eindelijk heb ik echt iets kunnen verwerken! Ze volgde mij, zette me niet in een of ander protocol (zoals ik elders had meegemaakt).

Ik voel me veel lichter, blijer en vooral meer mezelf. Eigenlijk voelt het als of ik nu pas, met 46 jaar, echt kan beginnen met leven. Ontzettend bedankt lieve Marylene!

oktober 2019
Bon

Ik wist niets van ruimte....van emoties...van zelfliefde en eigenwaarde. Ik ben op de leeftijd van 38 gediagnostiseerd met borderline bij de ggz. Ik heb enorm aan mezelf getwijfeld en ik had het idee dat ik de luis in de pels was. Ik ben, met tussenpozen, 20 jaar behandeld bij ggz instellingen. Na twee zelfmoordpogingen stond ik weer op de wachtlijst, dit keer Sinaï in Amstelveen. Nadat ik zes maanden zat te wachten op hulp en nog steeds niet aan de beurt was en wel mee kon doen aan medische onderzoeken was ik het zat. Ik was in gesprek met een medewerker van een Yogaschool en zij vertelde mij over Marylene, en haar positieve ervaring. 

Vanaf ons eerste consult hadden wij een klik en het onmogelijke is gebeurd...ik leek mogelijk geen borderline te hebben maar Ptss. Ik heb geleerd om van mezelf te houden, positiever in het leven te staan en wat serieuzer en liefdevoller naar mezelf te kijken.

We zijn nu een jaar verder en wat is er veel veranderd...ik geniet weer volop, weet waar mijn grens is en ik vertrouw weer op mezelf. Dank je, lieve Marylene, voor jouw inzet en warmte...ik sta weer open voor de toekomst en alle avonturen die ik nog ga beleven want ik begrijp nu dat ik altijd op mezelf kan vertrouwen...xxx

augustus 2019
Iris

Onwijs tevreden en blij ben ik met mijn traject bij Marylene! 

Zowel in mijn jeugd als later in mijn werk als hulpverlener heb ik flink wat traumatische gebeurtenissen meegemaakt. Ik ging maar door, daar ben ik erg goed in. Pas door overlijden van een dierbare collega kon ik de deksel niet langer op de put houden. Ik kreeg trauma behandeling via het werk aangeboden dit bleek echter onvoldoende effect te hebben. Zo begon een speurtocht naar de juiste hulp die me jaren heeft gekost. Ik wed hoe langer hoe depressiever. Dankzij mijn nieuwe huisarts kwam ik uiteindelijk bij Psychoconsult. In deze veilige en deskundige behandeling heb ik eindelijk de nodige stappen kunnen zetten om voor een deel te helen en voor een deel te accepteren. Wat ben je een fijn mens, Marylene! Enorm bedankt voor je vakkundige hulp en warme liefdevolle begeleiding!  

juli 2019
Ash

Vorig jaar heb ik Marylene benaderd. In 2014 ging mijn leven na een auto ongeluk helemaal op zn kop (letterlijk en figuurlijk). Mijn hele leven veranderde. Mijn identiteit (wie ben ik, waar sta ik voor etc) verdween voor mijn gevoel helemaal, omdat ik door het ongeluk een ander lichaam aan had overgehouden.  Dat resulteerde in vele therapieën en sessies bij o.a. de psycholoog. IK heb PTSS gehad en de gesprekken met de psycholoog waren in het begin erg nuttig. Doch was er na een paar jaar (4 jr na dato incident)ergens  een stukje wat ik met de gesprekken met de psycholoog niet helder c.q. niet op zn plek kon krijgen. Ik besloot nog 1 laatste keer iets te proberen...Ik heb Marylene's praktijk via Google gevonden. Ik was sceptisch maar besloot na de reviews toch een intake te plannen. Wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan!!

Nu bijna 1 jaar verder hebben de gesprekken met Marylene, mij geholpen terug te komen naar mijn kern...mijn eigen IK. Vanaf het begin voelde ik mij op mijn gemak bij haar. Ondanks t feit dat je t uiteindelijk allemaal zelf moet doen, hebben de gesprekken met Marylene mij nog meer handvaten gegeven om aan mijn helingsproces te werken. Hoewel ik nooit meer de oude versie van mezelf zal worden (dat hoeft nu ook niet meer), heb ik middels de gesprekken, een nieuwe versie van mezelf (een nieuwe IK) ontdekt waar ik erg van hou, trots op ben en die ook authentiek is.

Ik kan Marylene van harte aanbevelen aan een ieder die oprecht toe is om aan zichzelf te werken. Succes verzekerd!

Hartelijke groet,

A

 

juli 2019
Claire

Enkele maanden geleden heb ik een enorme drempel genomen: ik heb ingezien dat ik het deze keer niet alleen voor elkaar krijg. Zelf in de GGZ werkende was dit lange tijd een taboe. Ik sta immers altijd aan de andere kant, aan de kant van hulpverlener! Ik help anderen en hoor dus ook mezelf te kunnen helpen.

Maar ik ben ook gewoon mens. De eerste waar ik dit aan vertelde was mijn huisarts. Zij feliciteerde mij ;-) en verwees me door naar Psychoconsult.  Wat ben ik dankbaar voor deze tip!

Van begin af aan voelde ik me veilig en volkomen begrepen door Marylene. Samen zijn we aan een intensief en mooi traject begonnen. Ik heb enorm veel geleerd en veranderd. Ik zou hier pagina's vol kunnen schrijven, maar laat ik het bij mijn eindconclusie houden: Ik voel me bevrijdt. Ik ben meer mezelf dan ooit en vooral gestopt met het afkeuren van wie ik ben en hoe ik leef. Dat geeft me vleugels en heeft zijn uitwerking op alle mogelijke levensgebieden. Wat een top therapeute en mooi mens! Dank vanuit mijn hart! Ik hoop dat nog velen na mij zichzelf dit traject gunnen!    

juni 2019