Verantwoording

De informatie op psychoconsult-almere.nl is zo volledig en actueel mogelijk gehouden. De informatie kan echter zonder vooraankondiging en op ieder moment worden gewijzigd en/of ingetrokken. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

Hyperlinks
De website bevat hyperlinks naar sites die buiten het domein van psychoconsult-almere.nl liggen. Voor deze sites kunnen andere voorwaarden gelden. Psychoconsult Almere c.q. psychoconsult-almere.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.

Privacy
Psychoconsult Almere c.q. psychoconsult-almere.nl respecteert de privacy van de bezoekers van deze website en draagt er zorg voor dat de vragen/informatie die u eventueel via e-mail verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Na beantwoording van eventuele vragen verwijderen wij uw e-mailadres uit onze bestanden, tenzij u nadrukkelijk anders heeft aangegeven.

Auteursrechten
Het auteursrecht van psychoconsult-almere.nl bij Psychoconsult Almere. De inhoud mag niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden.

Copyright © Psychoconsult Almere. Alle rechten voorbehouden.